Historiske byvandringer i København og Helsingør

History Tours arrangerer historiske byvandringer og events i København og Helsingør. Vandringerne handler om forskellige perioder. På turene bliver deltagerne ført ind i byens liv og udvikling i perioden. Historiker Christian Holm Donatzky fortæller om byens udseende og byens folk. Man får et indblik i de forskellige kvarterers og bygningers rolle i Danmarkshistorien.

Det er muligt at This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. gruppeture, foredrag og events for bl.a. firmaer, skoler og selskaber alle dage hele året rundt. Mere information under gruppeture, foredrag og historiske events.

History Tours' program april-september 2020, ture på dansk:
Hver lørdag kl. 12:
April: 1400-tallet - Middelalderens Helsingør
Maj: 1500-tallet - Reformationens København
Juni: 1600-tallet - Handlens København
Juli: 1700-tallet - Enevældens København
August: 1800-tallet - Grænseløse København
September: 1900-tallet - Påskekrisens København

Mødested i Helsingør: Havnepladsen ved Sveasøjlen.
Mødested i København: Højbro Plads ved rytterstatuen af Biskop Absalon.
Byvandringerne varer ca. 1½ time. Prisen er 100 kr. per person. Bestilling er ikke nødvendig.
Der er ture på engelsk lørdage kl. 10 (juni-august). Mere information her.

NB! På grund af restriktionerne i forhold til Covid-19-pandemien aflyses byvandringerne de to første lørdage i april. Jeg håber stadig at gennemføre byvandringer i Helsingør de sidste to lørdage i april, hvis restriktionerne er hævet på det tidspunkt.

Sæsonkort 2020 - man kan købe sæsonkort til alle 6 byvandringer i 2020. Pris: 400 kr. (Besparelse på 200 kr.) Køb det til dig selv, eller giv det som gave. Bestil This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Historiker Christian Holm Donatzky er guide og formidler på alle byvandringer, foredrag og events. Christian Holm Donatzky har deltaget i Historiequizzen på DRK. Udsendelserne kan ses her.

Seneste nyt: Tjek History Tours' facebookside.