Historisk skattejagt - byorienteringsløb

Ryst medarbejderne sammen i en sjov og engagerende event og få ny viden om vores hovedstad. Deltagerne deles op i hold, der skal på historisk skattejagt/orienteringsløb. Hvert hold får ved start udleveret et kort over København, hvor forskellige poster er indtegnet. Med sig får holdene et spørgeark med spørgsmål til hver post, og så begiver grupperne sig rundt i København på jagt efter byens historie.

Spørgsmålene på spørgearket er af varierende sværhedsgrad; nogle vil deltagerne kunne svare på ved at orientere sig på stedet, ved andre får de brug for deres historiske basisviden. På den måde vil deltagerne blive guidet igennem Københavns historie undervejs på ruten, og de skal samarbejde om at finde de rigtige svar. Skattejagten slutter ved et udvalgt sted, hvor deltagerne vil blive præsenteret for de rigtige svar ved et diasshow med billeder fra de steder, der er blevet spurgt om. Svarene vil blive gjort op, og vinderne bliver kåret. Ruten og evt. tema på skattejagten bliver lavet i samarbejde med jer.

Historiske skattejagter arrangeres i København og Helsingør samt på Kronborg Slot og Frederiksborg Slot. Laves på dansk og engelsk, mere information: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller 28 49 44 35.

Se billeder fra en skattejagt her.