Klik for rutekort (Thorvaldsen på Charlottenborg)1800-tallet - Thorvaldsens København

På byvandringen hører deltagerne om Bertel Thorvaldsens liv og karriere, der bragte ham til Italien, hvor han var i mere end 40 år. I Danmark var billedhuggeren kongen af guldalderen og blev fejret som ingen anden. Flere af bestillingerne i København fik han pga. de katastrofer, der lagde en del af København i aske.

Vandringen begynder på Charlottenborg, hvor Thorvaldsen havde æresbolig, da han kom hjem til Danmark, og hvor han studerede som ung. Turen går forbi flere af de steder, Thorvaldsen boede i København i Ny Adelgade, Grønnegade, Brøndstræde og Åbenrå. Vandringen kommer også forbi stedet, hvor Borups selskab - som Thorvaldsen var medlem af - holdt til. Vi går ind i Vor Frue Kirke, som Thorvaldsen leverede skulpturer til. Vandringen slutter ved Thorvaldsens Museum, der blev rejst til at huse Thorvaldsens skulpturer, som han donerede til København.

Vandringen i Thorvaldsens København kan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. som privat gruppetur hele året rundt. Se mere under gruppeture.