Event: Historisk skattejagt i København eller Helsingør

Ryst medarbejderne sammen i en sjov og engagerende event og få ny viden om København eller Helsingør på en historisk skattejagt som firmaarrangement. Deltagerne deles op i hold, der skal på historisk skattejagt – orienteringsløb. Hvert hold får ved start udleveret et kort over København, hvor forskellige poster er indtegnet. Med sig får holdene et spørgeark med spørgsmål til hver post. Derefter begiver grupperne sig rundt i København på jagt efter byens historie.

Spørgsmålene på spørgearket er af varierende sværhedsgrad. Nogle vil deltagerne kunne svare på ved at orientere sig på stedet, ved andre får de brug for deres historiske basisviden. På den måde vil deltagerne blive guidet igennem Københavns historie undervejs på ruten, og de skal samarbejde om at finde de rigtige svar. Skattejagten slutter ved et udvalgt sted. Her bliver deltagerne præsenteret for de rigtige svar ved et diasshow med billeder fra de steder, der er blevet spurgt om. Svarene vil blive gjort op, og vinderne bliver kåret. Ruten og evt. tema på skattejagten bliver lavet i samarbejde med jer.

Bestil firmaarrangement:

Historisk skattejagt arrangeres som event og firmaarrangement i København og Helsingør samt på Kronborg Slot og Frederiksborg Slot. Laves på dansk og engelsk, mere information: info@historytours.dk eller 28 49 44 35.

Se billeder fra en historisk skattejagt her.