Rundvisninger for grupper og quizzer i København og Helsingør

History Tours arrangerer private guidede gåture og quizzer for grupper som firmaer, foreninger, skoler og selskaber efter aftale i hele København og Helsingør alle dage hele året rundt. Tag virksomheden, klassen eller vennerne med på historisk byvandring og test evt. jeres viden i en historisk quiz. De guidede rundvisninger kan specialdesignes efter jeres ønsker, f.eks. i bestemte kvarterer i København, som Østerbro, Vesterbro, Christianshavn, Frederiksberg eller en historisk havnerundfart eller cykeltur.

Bestil gåture i København eller Helsingør:

Kontakt historiker og guide Christian Holm Donatzky 
Tlf. 28 49 44 35
info@historytours.dk

Prisen for normal gruppetur er 3.000 kr. Bestil fra hele kataloget af gåture i København og Helsingør. Programmet for de åbne byvandringer i København og Helsingør kan ses under historiske byvandringer.

Er I rigtig mange eller har I flere timer til rådighed, så kan en historisk event være en god idé. Events målrettes mod netop jeres ønsker og behov. Et eksempel på en event er en historisk skattejagt i København. Læs mere om de forskellige muligheder for events under historiske events.

Byvandringer - bestil rundvisning København & Helsingør

Bestil en rundvisning i København eller Helsingør i hele History Tours' katalog af historiske byvandringer med historiker Christian Holm Donatzky som guide. Der er ture om personer som H.C. Andersen og begivenheder som Den Spanske Syge.